~Oh YeS~

2009.04.18. 12:39

Tegnap hosszú, fárasztó napom volt, de asszem megérte :)

Reggel - délelőtt, ugye suli, halál unalom, ráadásul 3 év alatt először kaptunk egy kötelező olvasmányt, amit egy hét alatt el kéne olvasni... De hogy honnan szerzem meg a könyvet, az még előttem is titok, no, de semmi gáz.

6. óra után Renivel elindultunk, de sajnos túl korán. 1 órát kellett a Stadionoknál várnunk. Bár nem untam nagyon, mert Reni és Andris (a pasija) tiszta barátok köztöt rendeztek. Olyan kb. a kapcsolatuk, mint a végefele nekem volt Kapitánnyal... Veszekedések, sértődések... Ettől függetlenül kicsit azért vices volt :) És láthatóan imádják egymást ettől függetlenül! Aztán mikor volt már 3 óra, mi ott voltunk a találka helyen, de senki más nem. Ezért Reni körbetelefonált pár embert, hogy mi van, és kiderült, hogy mindenki más autóval ment és már ott vannak. Úgyhogy elindultunk a Pongrác út felé (azt hiszem így írják, de passz), csak azt meg jó lett volna tudni, hogy merre van, ezért azt is meg kellett kérdezni. Én sikeresen majdnem egy túristától kérdeztem :D Milyen vicces lett volna :P A nagy pesti csaj nem tudja merre kell menni a belvárosban...

Na, de itt még nincsen vége közel sem a bonyodalmaknak. Végre neveztünk, beállunk, elmondja Holló mit kell csinálni, lövök 4 próbalövést... Meghal a puska a kezemben. Már éreztem az elején, hogy gáz van, de jól esett, hogy nem tudtam vele csinálni semmit. Lementem, hogy gáz van, megnézi, jó ez... Visszamegyek, lőnék... szar... Küldöm le csávóval, hogy ezt tegyék inkább el. Na meg lett oldva annyival, hogy egy erős csávó töltötte nekem, hogy ne szaladjak ki az időből és lelőjem mind a 20-at.
Azt mondták fél óra és eredményhirdetés. Na mondom azt megvárjuk! Este 7-kor jöttünk el, és 4-kor kezdődött az egész. Fél óra? :D Na mindegy! 98 ponttal lettem második :) 15 ponttal maradtam le a budapest bajnoki "címről"... Na majd legközelebb elviszem az itthonit, és tuti első leszek! Jha, és aki nem tudja, légpuskáskával lőttünk 10 m-es távra!

És az új dicsőség :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://trik.blog.hu/api/trackback/id/tr411072519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Picurka019 2009.04.19. 18:08:21

Végre nem egyedüli pesti csaj vok, aki simán eltéved Bp.-én, mármint ismerőseim körében. :D
Gratulálok az eredményhez!! Ügyi vagy!:)
Ja, és majd beszélnünk kell!
pusssz
süti beállítások módosítása