~I don't know~

2009.05.27. 18:13

Tudom, elmúlt már holnap... De elég sok minden történt és kicsit instabillá váltam lelkileg. Meg kicsit idegesít, hogy erre a blogra lehetetlenség normálisan feltölteni képet.. Csak a képfeltöltéssel megy el egy csomó időm, mert ez a méret azért nem jó, az meg azért... Beállíthatnátok már, hogy ne csak a pont megfelelő legyen a jó... Százezer szóköz meg enter meg pont, hogy kinézzen valahogy.. Semmi mással nincs bajom, de muszáj kinagyítanom a képet, hogy ne olyan szarul jelenítse meg... Persze középre rakni azt nem lehet, mert hát miért is lehetne... Na mindegy!

Szóval ... :D

Nem voltunk Bedbe hugiékkal. Jobban mondva voltunk... fél órát se és csak előtte. Hugit simán beengedték, engem simán beengedtek, kiscsajokat már nem.. fordulhattunk vissza. Mindegy, nem érdekes... Mentünk Tabuba... Na ott hisztik sértődések ki tudja még mik.. áhh! Hazafele kárpótolt a sors :D Összefutottam egy olyan csávóval :O Beszélgettünk kb 5 percet, aztán mennem kellett, mert gyalogoltunk és a csajok már indultak tovább. Megkapta a számom, azóta sem keres :S Mindegy, legalább egy jó estét okozott. Azért Zsolti, ha esetleg VÉLETLENÜL olvasnád (mint ahogy a sors is összehozott minket), akkor léccó legalább írj már vagy valami. Jha és amúgy június 10 Bed - White party!!

Igazából a többi történést úgy nem szívesen írnám le, mert nem a publikus... Senki nem tudja csak Steve és én... És az bőven elég! Lényeg, hogy padlóra vágott egy kis időre...
Nézegettem a régi képeket... Egyet majd rakok be, csak, hogy megnehezítsem az életem :D Nem számít :P
Holnap Krisztám vizsgázik =) Már én is izgulok, hát még ő! Remélem nem miattam rontják le a jegyét majd :S Hát az nagyon durva lenne :S
Voltunk Szilvivel terrier találkozón Strázsa suliban. Jó volt, bár hiányoltam a russelleseket :(

Ééés... A hajam ismét változott... Tegnap lilára festettük az egészet!!! Ha lesz képem felrakom  ;) Nekem nagyon tetszik =)

Nah de most megyek... Itt a kép köszönésül... Életem legszebb másfél éve volt =(

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://trik.blog.hu/api/trackback/id/tr591147316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Picurka019 2009.05.28. 19:34:59

Ha miattad is húzták VOLNA le a jegyemet, akkor sem a Te hibád lett volna!! Neked ilyen érzékeny a szemed, ezzel nem lehet mit csinálni. De semmi gáz nem volt!!! :D:D:D Vagyis volt, de hát ott a fiatal picsa volt a köcsög. És köszönöm még egyszer hogy modellkedtél nekem, hálás vagyok ezért neked örök életemre!! :D

Nikki_ 2009.05.30. 19:34:41

@Picurka019: Ugyan már ;) Szívesen segítettem, te is tudod ;) Gratulálok a jegyedhez, igazán ügyes voltál =) Így tovább ;)
süti beállítások módosítása